Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Alexey Volotskov: Venezuela başkanlık seçimleri yüksek ve rekabetçi bir seviyede gerçekleşti

Alexey Volotskov: Venezuela başkanlık seçimleri yüksek ve rekabetçi bir seviyede gerçekleşti
REKLAM ALANI
07.08.2024
A+
A-

Alexey Volotskov: Venezuela başkanlık seçimleri yüksek ve rekabetçi bir seviyede gerçekleşti

2024,

Oylama süreci, diğer şeylerin yanı sıra, Birleşik Rusya milletvekilleri tarafından da gözlemlendi.
Devlet Duması milletvekili Alexei Volotskov , ülke vatandaşlarının yarısından fazlasının seçimlere katıldığını belirtti .

“Hem seçim kampanyası hem de oy verme günü iyi organize edilmişti. Tabii uzun kuyruklar oluştu. Mevcut başkan oyların %51’inden fazlasını aldı ve bu nedenle kendisini tebrik ediyoruz. Rusya, cumhuriyetin liderliğiyle birçok alanda işbirliği yapmaya devam edecek. Her şeyden önce bunlar enerji, eğitim ve turizm; ekonomik ilişkilerimizin özellikle güçlü olduğu üç ana alan” dedi Alexey Volotskov.

Venezuela’daki seçimlerde fiziksel ve elektronik parmak izi tanımlama sisteminin elektronik oylama makineleriyle birlikte seçim sürecinin sahtekarlıktan korunmasını sağladığını kaydetti.

“Bu sürecin sahtesi olamaz çünkü belgeleri, elektronik ve fiziksel parmak izlerini uzlaştırmak mümkün. Ayrıca kişinin bizzat oy sandığına koyduğu bir kupon. Dolayısıyla bu süreci bir şekilde aksatmak ya da ona meydan okumak muhtemelen zor olacaktır… Sistem sahteciliğe ve dışarıdan, başka bir yerden gelen bazı girdilere karşı korunmaktadır. Dolayısıyla bunun sadece Venezuela’da değil, dünyanın diğer ülkelerinde de kopyalanabilecek yaşam hakkı olan ilginç bir sistem olduğunu düşünüyorum” diye vurguladı Alexey Volotskov.

Hoparlör
Volotskov Alexey Anatolievich
Volotskov Alexey Anatolievich
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Yardımcısı
#Volotskov
#seçimler
#Venezuela
#gözlemciler
#Cumhurbaşkanlığı seçimleri
#Uluslararası ilişkiler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/aleksej-volockov-vybory-prezidenta-venesuely-proshli-na-vysokom-i-konkurentnom-urovne

, , , , , ,

REKLAM ALANI