Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Saratov bölgesindeki Birleşik Rusya aktivistleri Belgorod bölgesine yeni kargo gönderdi

Saratov bölgesindeki Birleşik Rusya aktivistleri Belgorod bölgesine yeni kargo gönderdi
REKLAM ALANI
06.08.2024
A+
A-

Saratov bölgesindeki Birleşik Rusya aktivistleri Belgorod bölgesine yeni kargo gönderdi

2024,

Yaralı SVO katılımcıları için Belgorod hastanesine götürülecek
Kargo, Saratov Bölge Duması milletvekili Maria Usova’nın girişimiyle Krasnopartizansky bölge partisinin aktivistleri tarafından toplandı .

Yardım çağrısına sadece Gorny köyü sakinleri değil, bölgedeki köy sakinleri de yanıt verdi. Aktivistler arasında askeri personelin aileleri, Kızıl Partizan Kahramanların anneleri ve gönüllüler de yer alıyor.

Parti aktivistleri çalışmaları için gerekli olan şeyleri de satın aldılar: kovalar, paspaslar, çöp torbaları, ilaçlar, ayakkabılar ve çok daha fazlası. Gönüllüler yaralılar için bandajlar, özel iç çamaşırları ve yaralanmalardan sonra bakım ve iyileşme için gerekli olan her şeyi diktiler.

Yerel proje koordinatörü Natalya Vedernikova, “Belgorod sakinlerine yönelik insani yardım, Belgorod’a gönderilmek üzere Saratov’daki Birleşik Rusya Kadın Hareketi’nin bölge ofisine devredildi” dedi.

 

#Saratov bölgesi
#EPyardım eder
#SVO katılımcılarına yardım
#Belgorod bölgesi
#bölgeler
#Birleşik Rusya Kadın Hareketi
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/aktivisty-edinoj-rossii-iz-saratovskoj-oblasti-otpravili-novyj-gruz-v-belgorodskuyu-oblast

 

, , , , , , , , , , , ,

REKLAM ALANI