Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

SON PARTİ GENEL BAŞKANI MURAT ÇOBANOĞLU`NDAN SON PARTİ`NİN LOGOSU HAKKINDA AÇIKLAMA

SON PARTİ GENEL BAŞKANI MURAT ÇOBANOĞLU`NDAN SON PARTİ`NİN LOGOSU HAKKINDA AÇIKLAMA
REKLAM ALANI
07.08.2024
A+
A-

SON Parti Genel Başkanı Murat ÇOBANOĞLU, Son Parti`nin logosu lacivert ve beyaz renklerden oluşmaktadır. Diyerek açıklamalarda bulundu.

SON Parti Genel Başkanı Murat ÇOBANOĞLU, Açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Son Partinin logosu lacivert ve beyaz renklerden oluşmaktadır. 24 yıldızın daire şeklinde oluşturduğu alanın içerisinde 9 tane ucu bulunan bakış açısına göre yıldız ya da Güneş olarak yorumlanan bir alan ve altında Son Parti yazısı vardır yine lacivert renkte.

Bir yazı görseli olabilir

24 adet yıldız 24 Oğuz boyunu işaret eder içerisindeki 9 uçlu sembol ise 24 Oğuz boyunun geleneğini ve töresini geçmişten günümüze taşıyan son siyasi partinin Son parti olduğunu başta Türk dünyası olmak üzere tüm yeryüzüne Adalet medeniyet ve Türk kültürünü yıldız gibi parlayıp güneş gibi aydınlatan son parti biziz diyoruz. Partinin her ne kadar Türkiye Cumhuriyeti’nde siyasi faaliyetlerde bulunacak ise de tüm Türk dünyasında Turan ülkelerine hizmet edecek bir oluşumdur Son parti başta Türkiye olmak üzere tüm dünyaya yayılıp Dünya siyasetine yön vermek ve yönetenleri yönetmek için kurulmuştur.

Logomuzda kullandığımız lacivert renk ve yıldız ya da Güneş olarak tasvir edilen şekil tamamen hiçbir ayrımcılığa müsamaha etmeyen adaleti medeniyeti ve kültürü ile yüce Türk milletine özel bir renktir. Dedi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

REKLAM ALANI