Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Askeri rütbelerin askeri personel ve kolluk kuvvetlerine teslim töreni

Askeri rütbelerin askeri personel ve kolluk kuvvetlerine teslim töreni
REKLAM ALANI
09.09.2023
A+
A-

 

 

 

 

Askeri rütbelerin askeri personel ve kolluk kuvvetlerine teslim töreni

/2023 , Duşanbe şehri

Bugün Ulusal Barış ve Birliğin Kurucusu, Ulusun Lideri, Silahlı Kuvvetlerin Başkomutanı, Tacikistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Emomali Rahmon, Savunma Bakanlığının bazı askeri personeli bulunmaktadır. , İçişleri Bakanlığı, Başsavcılık, Tacikistan Cumhuriyeti Devlet Mali Kontrol ve Yolsuzlukla Mücadele Dairesi ve Kamu Kuruluşları Merkez Komitesi tarafından Tacikistan Cumhuriyeti savunma yardımcısına en yüksek askeri rütbe olan “binbaşı” ödülü verildi. general” ve “3. derece adalet devlet danışmanı” rütbesi.

 

 

 

 

Görüşmede Cumhurbaşkanı, Silahlı Kuvvetler, kolluk kuvvetleri ve diğer askeri birimlerin askeri personelinin bağımsızlık döneminde cesaretlerini ve yüksek vatanseverlik becerilerini sergilediklerini, güvenlik ve istikrarın sağlanmasında etkin rol oynadıklarını ifade etti. Milletin kazanımlarını ve önderlik birliğini korumak.

 

 

 

Milletin Lideri, “Ülkenin hükümeti ayrıca Anavatan’ın sadık, cesur ve ısrarcı çocuklarının hizmetlerini sürekli olarak takdir ediyor ve onlara iyi hizmet ve yaşam koşulları sağlanıyor.” diye vurguladı.

FacebookTwitter

kaynak:http://www.president.tj/node/31443?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

 

 

REKLAM ALANI