Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Vladimir Yakushev: Birleşik Rusya’nın birincil şubeleri ile belediye milletvekilleri arasındaki bağlantı zorunlu hale gelmeli

Vladimir Yakushev: Birleşik Rusya’nın birincil şubeleri ile belediye milletvekilleri arasındaki bağlantı zorunlu hale gelmeli.

Vladimir Yakushev: Birleşik Rusya’nın birincil şubeleri ile belediye milletvekilleri arasındaki bağlantı zorunlu hale gelmeli
REKLAM ALANI
07.02.2025
A+
A-

Vladimir Yakushev: Birleşik Rusya’nın birincil şubeleri ile belediye milletvekilleri arasındaki bağlantı zorunlu hale gelmeli

2025,

Bu, yerel sorunların kaliteli bir şekilde çözülmesine imkân tanıyacaktır.

Genichesk’teki forumun konusu Birleşik Rusya’nın ana kolları ile belediye milletvekillerinin etkileşimi ve parti ana kollarının geliştirilmesine yönelik etkinlikler oldu. Parti Genel Konseyi Sekreteri Vladimir Yakuşev’in katılımıyla gerçekleştirildi .

“Anabilim dalı başkanları için önemli bir motivasyon da belediye milletvekilleriyle olan bağlarıdır. Bunlar, iyileştirme, atık toplama, konut ve toplumsal hizmetlerle ilgili yerel öneme sahip sorunları doğrudan çözme yetkisine sahip kişilerdir. Ülkemizde belediye düzeyinde 170 bin Birleşik Rusya milletvekili bulunmaktadır. Belediye başkanlarının birçoğu parti üyesidir. Ve birincil kuruluşların çalışmalarına dikkat etmeli ve onlarla zorunlu temas halinde olmalılar” dedi Vladimir Yakushev. Partinin 2024’te İlköğretim Örgütleri Yılı ilan etmesinin, ilköğretim örgütleriyle sistemli bir çalışma sonucu ortaya çıktığını kaydetti. Birleşik Rusya’nın birincil organizasyonlarına ilişkin yönetmelik güncellendi ve birincil organizasyon projeleri için yarışmanın yeniden başlatılmasına karar verildi.

“Bu onların çalışmaları için ek bir teşviktir. Rekabet mevzuatını geliştirdik, ülke çapında görüşüyoruz. Kazananlar, birincil kuruluşların bölgesel konseyleri tarafından belirlenecektir. Ayrıca belirli girişimlerin uygulanması için fon dağıtacaklar” dedi Vladimir Yakushev.

Genel Konsey Sekreteri, bugün parti şubelerinin ve partinin bir bütün olarak karşı karşıya olduğu temel görevleri özetledi.

“Önemli olan tabii ki insanlarla etkileşim. Siz bir cephe toprağı değil, bir cephe toprağı olduğunuz düşünüldüğünde, parti altyapımızın tamamının SVO’ya insani yardım ve destek sağlama görevini yerine getirmesi temel önem taşımaktadır. Vladimir Yakushev, “Bu yönde her gün çok büyük ve çok gerekli çalışmalar yapıyorsunuz” dedi.

Parti aynı zamanda 2026 seçimlerine yönelik çalışmalarını da aktif olarak sürdürüyor.

“Bunlar sizin bölgeniz için de önemli olacak, çünkü Devlet Duması’nda bir temsilci seçmek için oy kullanmanız gerekecek. Her şeyin en üst düzeyde yapılması gerekiyor, vatandaştan da azami desteği almamız gerekiyor. Bunu da ancak bölge halkıyla sürekli iletişim halinde olarak elde edebiliriz. Sorunlarıyla bize gelebileceklerine güvendikleri zaman. Seçim zamanı ne olursa olsun, sürekli çalışmak insanlara güven verir. Birleşik Rusya’nın görevi, her zaman halkın yanında en karmaşık sorunların çözümünde ön saflarda yer almaktır” diye vurguladı Vladimir Yakushev.

Genel Konsey Sekreteri, partinin Herson bölgesinde en zor sorunların çözümünde ön saflarda yer aldığını kaydetti.

“Aynı formatta çalışmaya devam edeceğiz. Bu salonda bulunan, partili, taraftarı olan herkes, zor zamanların henüz bitmediğini biliyor. Ama biz biriz ve ortak bir hedefimiz var. Ve bugün tek bir hedefimiz var – Zaferi kazanmak ve ülkenin yeni bölgelerinde huzurlu bir yaşam kurmak. Vladimir Yakushev, “Bu sorunu çözmek için güçlerimizi mümkün olduğunca seferber etmeliyiz” diye sözlerini tamamladı.

Konuşmacı
Yakuşev Vladimir Vladimiroviç
Yakuşev Vladimir Vladimiroviç
Parti Genel Konseyi Sekreteri, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Federasyon Konseyi Birinci Başkan Yardımcısı
#Yakuşev
#Herson bölgesi
#ERbirincildallarforumu
#birincildepartmanlar
#belediyememurları
Kamuoyunun kabulü
Bir itiraz oluşturun

kaynak:https://er.ru/activity/news/vladimir-yakushev-svyazka-pervichnyh-otdelenij-edinoj-rossii-s-municipalnymi-deputatami-dolzhna-stat-obyazatelnoj

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.