Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

REŞAD BABAYEV` DEN TARIMKON GENEL BAŞKANI HAKAN YÜKSEL `E TEŞEKKÜR MESAJI

REŞAD BABAYEV` DEN TARIMKON GENEL BAŞKANI HAKAN YÜKSEL `E TEŞEKKÜR MESAJI
REKLAM ALANI

TARIMKON Kafkaslar Bölge Başkanı Reşad BABAYEV, Uluslararası Tarım ve Gıda Konfederasyonu (TARIMKON ) Genel Başkanı Hakan YÜKSEL `in Yapmış Olduğu Azerbaycan Ziyaretinden dolayı Teşekkür mesajı yayınladı.

Açıklama yok.

Kafkaslar Bölge Başkanı Reşad BABAYEV, Sayın Azerbaycan Cumhurbaşkanımız Ilham ALİYEV ve Sayın Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN `a bu bize vermiş olduğu kardeş çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Açıklama yok.

Kafkaslar Bölge Başkanı Reşad BABAYEV, 12 Nisan ve 16 Nisan Arasında TARIMKON Genel Başkanımız Hakan YÜKSEL `in Yapmış Olduğu Azerbaycan Ziyaretinde. Ülkemizde çok sayıda şehirlerde yatırımcılar ve STK kuruluşları ile görüşmeler yapıldı çok olumlu gelişmeler oldu. bizler tek millet iki devlet olarak her zaman olduğu gibi Tarım ve Gıda `da en güzel bir şekilde projelere imza atacağız TARIMKON Kafkaslar Bölge Başkanı olarak yakın bir zamanda Bakü şehrimizde Başkanlık Açılışını yapacağız uluslararası katılımcıların katılımı ile Azerbaycan ülkemize gelip bizlerin misafiri olarak her zaman örnek aldığımız Genel Başkanımız Sayın Hakan Yüksel `e teşekkür ediyorum. Ayrıca Yeni projelerimiz ile işgalden kurtulmuş KARABAĞ ` da TARIMKON ` un ofisini açmak ve gelecekte Azerbaycan tarımına katkıda bulunmaktır. Azerbaycan Tarımına ve Burada çalışan Çiftçilerimiz ile beraber çalışmak için projeler için açığız.

 

 

HABER: ABDULLAH YİĞİT

Açıklama yok.

Açıklama yok.

 

Açıklama yok.

REKLAM ALANI