Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İLAHİYATÇI YAZAR FATİH ÇITLAK’TAN BAŞKAN ÖZYAVUZ’A ZİYARET

İLAHİYATÇI YAZAR FATİH ÇITLAK’TAN BAŞKAN ÖZYAVUZ’A ZİYARET
REKLAM ALANI
15.11.2021
A+
A-

İLAHİYATÇI YAZAR FATİH ÇITLAK’TAN BAŞKAN ÖZYAVUZ’A ZİYARET

 

İlahiyatçı Yazar Fatih Çıtlak, Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’u ziyaret etti. Başkan Özyavuz ile birlikte Harran’da Sakal-ı Şerif’in ziyarete açılış programına da katılan İlahiyatçı Yazar Fatih Çıtlak, birçok peygambere ve kavimlerine ev sahipliği yapmış bu toprakların son derece önemli olduğunu kaydetti.

 

İlahiyatçı Yazar Fatih Çıtlak, Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’u ziyaret etti. Peygamberler şehri Şanlıurfa dinler tarihi ve inanç turizmi bakımından bünyesinde büyük bir değeri barındırırken Harran ilçesinin de bu açıdan önemli bir şehir olduğunun altını çizen Başkan Özyavuz, Çıtlak’ı Harran’da misafir ediyor olmaktan büyük mutlu olduklarını kaydetti.

 

Başkan Özyavuz ve İlahiyatçı Yazar Çıtlak, Harran ilçesi’ne bağlı Elbadraniy Mahallesi’ne geçerek burada Reha Ebu Bekir Camii’nde Sakal-ı Şerif’in ziyarete açılışı programına katıldı. Peygamber Efendimiz’in Sakal-ı Şerif’inin ve pek çok kutsal emanetin ziyarete açıldığı programda Başkan Özyavuz ve İlahiyatçı Yazar Çıtlak burada vatandaşlarla bir araya geldi. Salâvat-ı Şerife’lerle gerçekleştirilen açılış programına Şanlıurfa Merkez Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Metin Baydilli de katıldı.

 

Sakal-ı Şerif’in hafta sonları Saat 10:00 ila 22:00 arasında ziyaret edilebileceği bildirilirken İlahiyatçı Yazar Fatih Çıtlak; Harran’da vatandaşlarla bir araya gelmekten son derece memnuniyet duyduğunu ifade ederek misafirperverliğinden dolayı Başkan Özyavuz’a teşekkür etti.

MURAT ÖZYAVUZ -HARRAN

TELEVİZYONLAR İÇİN GÖRÜNTÜ:

https://we.tl/t-zUG5WswImR

 

HABER SİTELERİ İÇİN GÖRÜNTÜ:

 

REKLAM ALANI