Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

HADİ ÖZTOP `TAN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI

HADİ ÖZTOP `TAN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI
REKLAM ALANI
23.07.2022
A+
A-

Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, mesajında şu ifadelere yer verdi:

24 Temmuz 1908 tarihi, basın tarihimiz için önemli dönüm noktalarından biri, basından sansürün kaldırılış tarihidir. Basın tarihimiz için önemli bir gün olan bugün ülkemizde “ Gazeteciler ve Basın Bayramı” olarak kutlanmaktadır.

Kamu adına gerçekleri araştırarak doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatma görevi gören, gelişen yapısıyla milletimizin sesi olan basın, demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından birisidir.

Gerek ülkemizin gerekse Şanlıurfa ilimizin gelişmesinde, kalkınmasında, güçlenmesinde ve her alanda hedeflenen başarıya ulaşmasında basın mensuplarımızın gösterdikleri duyarlılık ve bu konuda yaptıkları başarılı çalışmalar büyük katkı sağlamaktadır. Yine ülkemizin hedefleri doğrultusunda milletimizin sesini uluslararası alana taşıma noktasında da basınımız çok büyük bir sorumluluk üstelenmekte ve bu sorumluluğunu yerine getirmektedir.

Yerelden ulusala; böylesine önemli bir görevi yerine getirmek için büyük bir özveri ile vatanımızın her köşesinde görevini yerine getiren, haber alma ve bilgi edinme ihtiyacını karşılamak adına afetlere, acılara tanık olan, her türlü zorluğa rağmen sorumluluk bilinciyle çalışan tüm basın çalışanlarının ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum.

HADİ ÖZTOP –VİRANŞEHİR

REKLAM ALANI