Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

GENÇ İŞ ADAMI KEMAL DURMAZ’DAN MEMLEKETİNE YARDIM ELİ!

GENÇ İŞ ADAMI KEMAL DURMAZ’DAN MEMLEKETİNE YARDIM ELİ!
REKLAM ALANI
13.09.2022
A+
A-

GENÇ İŞ ADAMI KEMAL DURMAZ’DAN MEMLEKETİNE YARDIM ELİ!

İstanbul’da ikamet etmekte olan genç iş adamı Tokatlı hayırsever Kemal DURMAZ, memleketinde muhtaç ailelere yardımda bulundu.

Başarılı İş adamı ve gönül insanı Kemal DURMAZ, memleketine olan sevgisini ve vefasını her fırsatta gösteriyor. Her yıl yüzlerce yoksul ailenin yüzünü güldürerek, gönlünü kazanan ve duasını alan Kemal DURMAZ, okulların açılması ile birlikte Başta İstanbul olmak üzere Tokat ve bağlı ilçelerinde yardıma muhtaç ailelere ve öğrencilere yardımda bulundu.

Özellikle dar gelirli vatandaşların yoğun bir şekilde yaşadığı kenar semtlere giden Kemal DURMAZ, rast gele girdiği bakkalların borç defterinde yazılı olan borçları kapatıyor. Böylece Osmanlı’dan günümüze kalan en güzel geleneklerden biri olan “Zimen Defteri” uygulamasını yaşatan Kemal DURMAZ, ayrıca dar gelirli ailelere nakdi ve ayni yardımlarda da bulunuyor.

Başarılı iş adamı Kemal DURMAZ, yoksul vatandaşların bakkal borçlarının ödeyerek, gıda paketi vererek ve nakdi yardımda bulunarak her yıl yüzlerce ailenin mutluluğuna vesile oluyor. Hiç beklemedikleri bir anda bakkal borçları ödenen ve nakit paraya kavuşan dar gelirli vatandaşlar Kemal DURMAZ için, “Hızır gibi yetişti” diyerek mutluluklarını ifade ediyorlar. Hayırsever iş adamı Kemal DURMAZ maddi durumu zayıf ailelere ulaşarak, onların yaşamına dokunduğu ve hayır duasını aldığı öğrenildi.

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL

REKLAM ALANI