Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Ufa’da Mücadele Sarayı açıldı

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Ufa’da Mücadele Sarayı açıldı
REKLAM ALANI
02.09.2024
A+
A-

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Ufa’da Mücadele Sarayı açıldı

2024,

“Za Sambo” parti projesine göre inşa edildi
Güreş Sarayı’nda 3,4 bin seyirci kapasiteli spor ve konser kompleksi, 5 salonlu 18 minderli güreş okulu, sporcular için otel, konferans salonu, tıp ve rehabilitasyon merkezi, spa kompleksi ve yüzme havuzu bulunuyor. havuz. Binanın toplam alanı neredeyse 30 bin metrekareydi.

“Bu nesne her şeyden önce ölçeğiyle öne çıkıyor. Bu kadar görkemli projelerin en büyük avantajı, ülkenin ve dünyanın dört bir yanından sporcuların katılacağı büyük yarışmaların burada yapılacak olması. Bu, sporu seçen erkekler için çok yardımcı olacaktır. ” Za Sambo ” parti projesinin federal koordinatörü Sergei Eliseev, böylesine eşsiz bir spor tesisinin yaratılmasının bölgede ve şehirde güreşin popülaritesinde bir artış yaratacağını söyledi .

Güreş Sarayı, güçlü dövüş sanatlarında uluslararası ve Rusya düzeyinde yarışmalara ev sahipliği yapacak. Sonbaharda ise XII. Uluslararası “Rusya Bir Spor Gücüdür” Forumu ve Rusya Devlet Başkanı’na bağlı Fiziksel Kültür ve Sporun Geliştirilmesi Konseyi düzenlenecek.

“Ayrıca tüm ailenin yararlanabileceği tüm spor tesislerinin olması da önemliydi. Ebeveynleri de unutmadılar; bir yüzme havuzu, bir spa ve bir tıp ve rehabilitasyon merkezi olacak” diye belirtti Başkurtya başkanı Birleşik Rusya bölge şubesi sekreteri Radiy Khabirov .

Tesisin tasarımı ve inşası sırasında Cumhuriyet Güreş Federasyonu sporcu ve antrenörlerinin önerileri dikkate alındı.

“Dersler hem ücretsiz hem de ticari dersler olacak. “Za Sambo” parti projesinin bölge koordinatörü Eduard Abdyadilov , “6 yaşından itibaren çocuklar eğitime katılabilecek” dedi .

 

Sarayın açılış töreninde Sergei Eliseev, sambo sporunun gelişimine yaptığı büyük katkılardan dolayı Halkların Dostluk Nişanı’nı aldı.

“Çocuk sporlarının gelişimi özellikle önemlidir, çünkü bir kişinin kişiliği erken yaşlarda oluşur. Eğitim, yalnızca sağlıklı bir yaşam tarzı sevgisini aşılamanıza değil, aynı zamanda önemli karakter niteliklerini geliştirmenize de olanak tanır: açıklık, disiplin, sabır ve azim. Bu saraydan kendisini, memleketini, cumhuriyeti ve ülkemizi yüceltecek nice güzide sporcular çıkacağından eminim” dedi.

Birleşik Rusya’nın Temmuz 2022’de “Za Sambo” parti projesini başlattığını hatırlatalım. Projenin amacı sambo’yu yerli bir spor ve Rus kültürünün önemli bir bileşeni olarak geliştirmek ve yaygınlaştırmak, ayrıca kırsal alanlarda sambo bölümlerinin çalışmalarını organize etmek, sambo salonlarının inşasını ve yeniden inşasını teşvik etmektir.

Hoparlör
Eliseev Sergey Vladimiroviç
Eliseev Sergey Vladimiroviç
Federal parti projesi “Za Sambo” koordinatörü, Tüm Rusya fiziksel kültür ve spor kamu kuruluşu “Tüm Rusya Sambo Federasyonu” Başkanı, Uluslararası Kamu Dernekleri Birliği “Avrupa Sambo Federasyonu” Başkanı
#Başkurdistan Cumhuriyeti
#partproje
#ZaSambo
#kale
#açılış
#Eliseev
#Habirov
#Abdyadilov
#dövüş sanatları
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-ufe-pri-podderzhke-edinoj-rossii-otkryli-dvorec-borby

, , , , , , ,

REKLAM ALANI