Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya, Saransk ve Samara’da Ölümsüz Alayın motorlu mitinglerini düzenledi

Birleşik Rusya, Saransk ve Samara’da Ölümsüz Alayın motorlu mitinglerini düzenledi
REKLAM ALANI
11.05.2024
A+
A-

Birleşik Rusya, Saransk ve Samara’da Ölümsüz Alayın motorlu mitinglerini düzenledi

2024,

Gençlik ve kamu kuruluşlarından sürücüler parti aktivistleriyle birlikte bunlara katıldı

Zafer pankartları ve Büyük Vatanseverlik Savaşı gazilerinin fotoğraflı portreleriyle süslenmiş 60 parça ekipmandan oluşan bir sütun, şehrin tüm mikro bölgelerini kapsayan Saransk’ın merkezi caddeleri boyunca ilerledi.

Tıpkı bir yıl önce olduğu gibi, ralli konvoyu Gece Kurtları motosiklet kulübünün bölge şubesinin temsilcileri tarafından yönetiliyordu.

“Büyük büyükbabalarımdan ikisi Büyük Vatanseverlik Savaşı’nın cephelerinde savaştı ve kazanan olarak geri döndü! Bu tür anma eylemleri bizi birleştiriyor. Kuzey Askeri Bölge askerleri artık ön saflarda huzurlu bir gökyüzü için savaşıyor. Onlarla gurur duyuyoruz , ülkemizle, Cumhurbaşkanımızla gurur duyuyoruz!” – dedi partinin bölge şubesi sekreter yardımcısı Stanislav Tingaev .

Geleneğe göre kampanya kapsamında Zafer Bayramı sembolleriyle en yaratıcı araba dekorasyonu yarışması düzenlenecek. Kazananlar Birleşik Rusya’nın bölgesel şubesinden hediyeler alacaklar

Samara’da Büyük Zafer anısına Rus bayrakları, parti sembolleri ve Zafer pankartlarının bulunduğu 79 araba şehrin tamamından geçti. Pek çok arabada kahramanların, büyükbabaların, büyük büyükbabaların, akrabaların, Büyük Vatanseverlik Savaşı katılımcılarının portreleri ve Zafer askerlerinin yüzleri var.

Birleşik Rusya’nın bölgesel siyasi konseyi üyesi Genç Muhafızların bölgesel karargahı başkanı Anton Rodionov , “Ölümsüz Alay eyleminin yalnızca çevrimiçi olarak mümkün olduğunu öğrendikten sonra aktivistlerimiz bunu alışılmadık bir formatta tutmaya karar verdi” dedi .

Maratona tarihi araçlar da katıldı: GAZ M-20 Pobeda arabası ve İkinci Dünya Savaşı’ndan kalma bir ordu aracı – Willys cipi. Elli arabadan oluşan bir sütun, mitinge katılanların savaş sırasında ölenlerin anısını onurlandırdığı efsanevi Il-2 anıtına kadar tüm şehrin içinden geçti. Büyükbabalarının ve büyük büyükbabalarının portreleriyle birlikte, savaş sırasında Samara-Kuibyshev’in “yedek sermayesinin” ve emek yiğitliğinin sembolü haline gelen efsanevi Samara saldırı uçağı IL-2’nin anıtına çiçekler bıraktılar.

Hoparlör
Tingayev Stanislav Viktoroviç
Tingayev Stanislav Viktoroviç
Partinin Bölge Şubesi Sekreter Yardımcısı – Partinin Mordovya Bölge Şubesi Bölgesel Yürütme Komitesi Başkanı
#Mordovya Cumhuriyeti
#Samara Bölgesi
#vatanseverlik mitingi
#Ölümsüz Alay
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-saranske-i-samare-edinaya-rossiya-provela-avtoprobegi-bessmertnogo-polka

 

REKLAM ALANI