Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN KUŞ,” VERDİĞİMİZ SÖZLERİ BİR BİR YERİNE GETİRİYORUZ”

BAŞKAN KUŞ,” VERDİĞİMİZ SÖZLERİ BİR BİR YERİNE GETİRİYORUZ”
REKLAM ALANI
16.11.2021
A+
A-

BAŞKAN KUŞ,” VERDİĞİMİZ SÖZLERİ BİR BİR YERİNE GETİRİYORUZ”

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kırsal mahallelerde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyip, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Kuş,” Merkez kırsal ayırımı yapmadan gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz.” Dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kırsal mahallelerde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyip, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Hafta sonu mesaisini kırsalda geçiren Başkan Kuş, kırsal mahallelerde ekipler tarafından yapımı tamamlanan ve tamamlanma aşamasında olan çalışmaları yerinde inceledi. İlk olarak beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Ali Çiftçi, Meclis Ahmet Çoban ve Mehmet Demir’le birlikte Umuroba mahallesine geçen Başkan Kuş, yapımı tamamlanan çok amaçlı salonda incelemelerde bulundu. daha sonra beraberindekilerle birlikte Bayraklı’ya geçen Başkan Kuş, burada da köy içi yol çalışması ve çok amaçlı salon inşaatında incelemelerde bulunup, bölge sakinleriyle bir araya geldi. Merkez ve kırsal ayırımı yapmadan çalıştıklarını belirten Başkan Kuş, talepleri bir bir yerine getirdiklerini söyledi.

Çalışmaların sürdüğü alanlarda incelemelerde bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Kırsal Mahallelerimizi gezmeye devam ediyoruz. Şuanda Umuroba Kırsal Mahallemizdeyiz. Meclis Üyelerimiz ve Başkan Yardımcılarımız ile mahallemizi ve muhtarımızı ziyaret ettik. Muhtarımızın bizlerden talepleri olmuştu, çok amaçlı salonunun genişletilmesi ve tadilatı için biz Muhtarımıza söz verdik ve çok şükür geçen hafta yapımı tamamlanıp bitti. Anahtarı teslimini ettik. Muhtarımız bizden peyzaj çalışması talebinde bulundu ve arkadaşlara talimatımızı verdik. Kısa bir süre içerisinde İnşallah Umuroba mahallemizin çok amaçlı salonunun herhangi bir eksiği kalmayacak ve çok amaçlı salonumuzu hizmete açmış olacağız. Bayraklı mahallemizde de Muhtarımız, Meclis Üyesi arkadaşlarımız ile Bayraklı Mahallemizde vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Geçmişte gerçekten hizmet görmemiş bir mahallemiz. Seçimlerden önce ve seçimlerden sonra Muhtarımızın bizlerden köy içi stabilize talepleri olmuştu. Hem köy içi taleplerini karşıladık ve bitirdik hem de çok amaçlı salon için de çalışmalarımız tamamlanma aşamasında. Kısa süre içinde çok amaçlı salonun anahtarını da kendilerine teslim edeceğiz. “ dedi.

Bölgedeki hummalı çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Bayraklı Mahalle Muhtarı Nurettin Aslanlı ve Umuroba Mahalle Muhtarı İbrahim Çiftçi de Başkan Kuş ve ekibine teşekkür edip,” Belediye Başkanımız Mehmet Kuş’a mahallemize göstermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Mahallemizin yol içi çalışması bitti. Şimdi de çok amaçlı salonumuzun yapımı son aşamasına geldi. Mahallem adına Başkanımıza çok teşekkür ederim.Eyyübiye Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum, ekip arkadaşlarına da şükranlarımı sunuyorum. Mahallemizin çok amaçlı salonunun sözünü vermişti ve yaptılar. Mahalle sakinlerim adına gerçekten çok çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun kendilerinden.” Şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI