Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN ÇALIK’TAN ERZİNCAN’A ZİYARET

BAŞKAN ÇALIK’TAN ERZİNCAN’A ZİYARET
REKLAM ALANI
18.07.2021
A+
A-

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve CHP Erzincan İl Başkanı Ayhan Doğan Erzincan’da çeşitli temaslarda bulundu. Ziyaretler kapsamında bölge basınıyla gerçekleşen toplantıda konuşan Başkan Çalık, “Yaptığımız hizmetlerle Türkiye’nin farklı noktalarına örnek olma çabası içerisindeyiz. Sosyal belediyeciliği vatandaşlarına anlatan bir belediyecilik anlayışıyla yol yürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Erzincan’a gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında çeşitli temaslarda bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel bölgenin basın mensuplarıyla da bir araya geldi. Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan İl Başkanlığı’nın organizasyonu ile gerçekleştirilen toplantıya, CHP Erzincan İl Başkanı Ayhan Doğan, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve bölgenin basın temsilcileri de katılım sağladı. Toplantının ardından heyet; Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı’nı, Erzincan Valisi Mehmet Makas’ı, Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’i, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun’u, Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt’u, Üzümlü Kaymakamı Enver Yılmaz ve Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı’yı makanmlarında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaretlerin ardından heyet, bölge esnafını gezerek sohbet etti.

“Sosyal belediyeciliği vatandaşlara anlatan bir belediyecilik anlayışıyla yol yürüyoruz”

Basın toplantısında yaptığı konuşmaya Erzincan’da olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek başlayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Karşılıksız sevgi hizmettir. İstanbul’da bulunan Erzincanlı komşularımız var. Biz de onlara hizmet üretiyoruz. İl başkanımızın da dediği gibi biz sadece İstanbul’da hizmet üretmiyoruz, yaptığımız hizmetlerle Türkiye’ye ve Türkiye’nin farklı noktalarına örnek olma çabası içerisindeyiz. Sosyal belediyeciliğin aslında belediyelerde nasıl yapıldığını ve nasıl yapılması gerektiğini vatandaşlarına anlatan bir belediyecilik anlayışıyla yol yürüyoruz.” dedi. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ise yaptığı konuşmada, “Uzun zaman sonra planlı olarak memleketime geldim. Pandeminin getirmiş olduğu sıkıntılarla yaklaşık bir buçuk yıldır hep birlikte mücadele ediyoruz. Erzincan’daki kamu görevlilerine bir ziyaret yaparak İstanbul ile Erzincan arasındaki etkileşimi, iletişimi, güzelliği ve duyarlılığı yaşatmak için temaslara başladık.” ifadelerini kullandı.

Beylikdüzü Belediyesi

Basın Bürosu

REKLAM ALANI