Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Başkan Beyazgül: “Yeni Yılı Yeni Projelerle Karşılayacağız”

Başkan Beyazgül: “Yeni Yılı Yeni Projelerle Karşılayacağız”
REKLAM ALANI
31.12.2021
A+
A-

Başkan Beyazgül: “Yeni Yılı Yeni Projelerle Karşılayacağız”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 2021’de sosyal ve kültürel belediyecilikten ulaşım ve altyapıya kadar kırsal merkez ayrımı yapmaksızın 13 ilçeye adil hizmet
anlayışıyla el değmedik bir yer, ulaşmadık bir vatandaş bırakmayarak vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk.” dedi.

Başkan Beyazgül, mesajında, “2021 yılını acısıyla tatlısıyla, hüznüyle sevinciyle, iyisiyle kötüsüyle, geride bırakırken yeni karşılayacağımız 2022 yılının başta ülkemiz ve Şanlıurfa’mız için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Geride bırakacağımız 2021 yılında Şanlıurfa’yı sadece belediye hizmetleriyle değil, sanayisiyle, üretimiyle, tabiatıyla, eğitimiyle, bilimiyle, teknolojisiyle, sağlığıyla, ulaşımıyla, tarımıyla, sanatıyla, kültürüyle, tarihiyle ve turizmiyle göz dolduran, parmakla gösterilen, örnek bir marka şehir haline getirmek için tüm enerjimizi ortaya koyduk.

Şanlıurfa’mızı geleceğe taşıyacak, ufkunu açacak hizmet ve projeleri vatandaşlarımızın hizmetine sunduk sunmaya devam edeceğiz. 2022’nin 2021’den daha iyi, yatırımda, hizmette ve sosyal hayatta yeni sevinçlerin, başarıların yaşandığı bir yıl olması için her zamankinden çok daha fazla gayret sarf edecek ve yeni yılı birbirinden önemli projelerle karşılayacağız.

En büyük değerimiz ve en büyük hazinemiz olan birliğimizi muhafaza edecek, bu birliktelikten aldığımız güçle dev projelerimizi hayata geçireceğiz. Bu duygu, düşünce ve temennilerle yeni yılın ülkemize ve şehrimize hayırlar getirmesini yüce Rabbim ’den diliyorum” ifadelerine yer verdi.

https://www.sanliurfa.bel.tr/icerik/12742/21/baskan-beyazgul-yeni-yili-yeni-projelerle-karsilayacagiz

REKLAM ALANI