Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ABDULKADİR YÜKSEL, GÜNEYSAN AGRO GÜBRE TÜRK TARIMIN HİZMETKARI OLARAK BÜYÜK İŞLERE İMZA ATIYOR

ABDULKADİR YÜKSEL, GÜNEYSAN AGRO GÜBRE TÜRK TARIMIN HİZMETKARI OLARAK BÜYÜK İŞLERE İMZA ATIYOR
REKLAM ALANI
19.02.2024
A+
A-

ABDULKADİR YÜKSEL, GÜNEYSAN AGRO GÜBRE TÜRK TARIMIN HİZMETKARI OLARAK BÜYÜK İŞLERE İMZA ATIYOR

Günaysan Agro Gübre Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İş İnsanı Abdulkadir Yüksel, Türk tarımını geliştirmek için Yurt içinde ve Yurt dışında büyük projelere imza atıyor.

Türk tarımını geliştirmek, Türkiye’de tarımsal üretimde rekolteyi arttırma, Türkiye’ nin tarımsal girdilerin fiyatlarını regüle etmek amacıyla ekibi ile birlikte sürekli iş geliştirme ve Ar- Ge çalışmaları yapmaktadır. Şu anda Polonya, Almanya, Belarus ve Rusya gübre firmalarının bazı gübre çeşitlerinde Türkiye münhasırı ve tek satış temsilcisi Güneysan Agro Gübre ile Türk tarımın hizmetkârı olarak büyük işlere imza atmaktadır. İş İnsanı Abdulkadir Yüksel şevk ve amaç edindiği değerler için, koşan yorulmaz ilkesine inandığını belirtti.

Güneysan Agro Gübre 2023 yılında İstanbul, Bodrum İAAF sanat ve antika fuarlarına altın sponsor olmuş olup, 2024 yılında `da İzmir sanat ve antika fuarına altın sponsor olacaktır. Günaysan Agro Gübre Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Yüksel aynı zamanda sanat danışma kuruluna seçilmiştir. Sanat ve sanatçıya desteklerine devam edeceğini de belirtmiştir.
Abdulkadir Yüksel, Ekibi ile beraber her yeni gün; çalışarak yeni başarılara imza atacağını ifade etti.

Haber Merkezi –Ankara

REKLAM ALANI