Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

HALİLİYE BELEDİYESİ İLE ÇOCUKLARA ÇEVRE BİLİNCİ AŞILANIYOR

HALİLİYE BELEDİYESİ İLE ÇOCUKLARA ÇEVRE BİLİNCİ AŞILANIYOR
REKLAM ALANI
10.11.2022
A+
A-

HALİLİYE BELEDİYESİ İLE ÇOCUKLARA ÇEVRE BİLİNCİ AŞILANIYOR

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi tarafından verilen Sıfır Atık Eğitimleri ile çocuklara çevre bilinci aşılanıyor. Okullarda verilen teorik ve uygulamalı eğitimlerle çevre dostu bireylerin yetişmesi hedefleniyor.

 

 

 

Haliliye Belediyesi başlattığı Sıfır Atık Projeleri ile çocuklara geri dönüşüm bilincini aşılıyor.

Bir 7 kişi, çocuk, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Temizlik İşleri Müdürlüğü, “Temizlik ve Hijyenin Kalbi Haliliye” sloganıyla yürüttüğü temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarının yanında, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ile hayata geçirilen Sıfır Atık Projesi ile geri dönüşüm çalışmalarına devam ediyor.

Bir 3 kişi, çocuk, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Türkiye’de pilot iki ilçeden biri olan ve hayata geçirdiği Sıfır Atık Projeleri ile geri dönüşme destek veren Haliliye Belediyesi, çocukları bu projelere dahil etmeye devam ediyor. Geri dönüşümü bilincini çocuklara aşılamayı hedefleyen Haliliye Belediyesi, okullarda Sıfır Atık Eğitimleri veriyor. Çocuklara atıkların geri dönüşüme kazandırılması için eğitim veren ekipler, oyunlar, uygulamalı videolar ve filmler ile çevre dostu bireylerin yetişmesini hedefliyor. Eğitim sonunda miniklere Çevre Müfettişi rozeti takan ekipler, temiz bir çevre için çocuklara duyarlı olmayı aşılıyor.

Bir 5 kişi, çocuk ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Verilen eğitim ile sıfır atık çalışmalarını ve çevreyi temiz tutmaları gerektiğini öğrendiklerini ifade eden çocuklar, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

 

 

 

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

İletişim;

Telefon: 0414 313 3443-44 / 633

Facebook: www.fb.com/haliliyebld

Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld

Instagram: www.instagram.com/haliliyebld

E-mail: [email protected][email protected]

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

REKLAM ALANI