Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, “Bambu” filminin ekibini kabul etti

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, “Bambu” filminin ekibini kabul etti
REKLAM ALANI
06.10.2022
A+
A-

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, “Bambu” filminin ekibini kabul etti.

 

“Özel gereksinimli bireyler için devlet olarak elimizden ne gelirse yapmaktayız”

 

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing button

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, özel gereksinimli bir bireyin hayatını konu alan “Bambu” filminin ekibini kabul ederek görüştü.

 

 

 

Kabuldeki konuşmasında, filmi izlediğini belirten Cumhurbaşkanı Tatar, filmin amacının, gereksinimli bireylere doğru zamanda yakınlık ve ilgiyi göstermek olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Tatar, özel gereksinimli bireyleri topluma kazandırmanın önemine dikkati çekerek halkımızın her zaman bu konuda duyarlı olduğunu dile getirdi. Mecliste, Özel Eğitim Yasası hakkında düzenlemelerin yapıldığını belirten Cumhurbaşkanı Tatar; “Devlet olarak elimizden ne gelirse yapmaktayız” dedi.

Bu konuda, hepimizin birer aday olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, her zaman yapılan çalışmalara destek verildiğini belirtti. Bu güne kadar yapılan çalışmaların küçümsenmeyecek kadar başarılı olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Tatar, sivil toplum kuruluşları ve çeşitli derneklerin faaliyetleriyle de özel gereksinimli bireylere sahip çıkıldığını söyleyerek Bambu filminin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-bambu-filminin-ekibini-kabul-etti-10267

 

 

REKLAM ALANI