Çelik, Yunanistan Doğu Akdeniz’de korsan bir devlettir

📅 Eylül 2, 2020 📂 DÜNYA 🔊
Çelik, Yunanistan Doğu Akdeniz’de korsan bir devlettir

k Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Yunanistan bugün için Doğu Akdeniz’de bir korsan devlettir, boyunu aşan işlere kalkışıyor” dedi.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrası açıklama yaptı.

Çelik’in açıklamalarından öne çıkanlar:

“Milletin gözüyle tarihimize bakanlar, Malazgirt ile 30 Ağustos arasında çelişki ya da birbirine alternatif iki mesaj görmez.”

“Milli bayramlarımız arasında bir yarış oluşturmaya çalışanlar, tarihimize bütünsel bir şekilde bakmaktan uzaklar, hem de tarihi kazanımlarımızı, milletimizin tarih içindeki büyük yürüşünün gün dönümlerini maalesef bir travmaya dönüştürme şeklindeki siyasetlerine devam ediyorlar.”

“Böyle bir şey söz konusu değil”

“(30 Ağustos kutlamaları) İçişleri Bakanlığının bunu yasakladığı şeklinde bir yalan uyduruldu. Böyle bir şey hiçbir yerde söz konusu değil.”
KAYNAK:TRT HABER

Bir yanıt yazın