Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya heyeti Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile görüşmeye katıldı

Birleşik Rusya heyeti Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile görüşmeye katıldı
REKLAM ALANI
06.08.2024
A+
A-

Birleşik Rusya heyeti Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile görüşmeye katıldı

2024,

Parti temsilcileri cumhuriyetteki devlet başkanı seçimlerini gözlemliyor
Birleşik Rusya heyetine Devlet Duması milletvekili Alexei Volotskov başkanlık etti .

“Cumhurbaşkanlığı seçimi için oy verme işleminin başlamasına birkaç saat kaldı. Oylama süreci 100’den fazla ülkeden 900 uluslararası gözlemci tarafından gözlemlenecek. Yaklaşan oylamayı birkaç saat tartıştık. Rekabet yüksek, büyük bir katılım bekleniyor, kelimenin tam anlamıyla her oy önemli ve bu da gözlemcilere büyük sorumluluk yüklüyor” dedi Alexey Volotskov.

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro konuşmasında ülkenin adil ve eşit çok kutuplu bir dünya inşa etme konusundaki kararlılığını doğruladı.

Başkan Vladimir Putin’in, ABD’nin ticari ve ekonomik ablukasına, bilgi ve psikolojik kampanyalara ve küresel elitlerden gelen siyasi şantaja karşı mücadelede Rusya’nın Venezuela’ya sağladığı yardım da dahil olmak üzere mali, ekonomik ve bilgi emperyalizmine karşı mücadeleye katkısını kaydetti.

Devlet başkanı, Rusya’nın 2018’deki darbe girişimi sonrasında ve Kovid-19 salgını sırasında Venezuela halkına sırtını dönmeyen tek devletten biri olduğunu kaydetti.

Birleşik Rusya heyeti ayrıca , Kolombiya Cumhuriyeti Temsilciler Meclisi üyesi İşçi Partisi (Brezilya Federal Cumhuriyeti) Başkan Yardımcısı Ze Geraldo da dahil olmak üzere diğer siyasi partilerin üst düzey liderlerinin temsilcileriyle çeşitli toplantılar gerçekleştirdi. Hükümet koalisyonu “Tarihsel Pakt” Eduard Hidalgo , Özgür Peru Partisi, Karina Palacios ve Amerikan Komünist Partisi (Amerika Birleşik Devletleri) yönetim kurulu üyesi Jackson Hinkle arasındaki Uluslararası ilişkiler Sekreteri .

Hoparlör
Volotskov Alexey Anatolievich
Volotskov Alexey Anatolievich
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Yardımcısı
#Volotskov
#Venezuela
#seçim2024
#gözlemciler
#Maduro
#partiler arası işbirliği
#Uluslararası ilişkiler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/delegaciya-edinoj-rossii-prinyala-uchastie-vo-vstreche-s-prezidentom-venesuely-nikolasom-maduro

 

, , , , , , , , , ,

REKLAM ALANI