Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BEKİR AYAZ DOĞUNUN BAŞBUĞU YILMA DURAK İLE BİR ARAYA GELDİ

BEKİR AYAZ DOĞUNUN BAŞBUĞU YILMA DURAK İLE BİR ARAYA GELDİ
REKLAM ALANI
26.05.2023
A+
A-

BEKİR AYAZ DOĞUNUN BAŞBUĞU YILMA DURAK İLE BİR ARAYA GELDİ

İş İnsanı ve Spor Yöneticisi Bekir AYAZ Ülkücülüğü suç sayan bir devlet anlayışıyla savaştığı için en ağır işkenceleri gören, 4,5 yılı hücrede olmak üzere 6 yıl cezaevinde yatan ve Ülkücü Camia da ‘Doğunun Başbuğu´ olarak tanınan Türk Milliyetçiliğinin sembol isimlerinden Yılma Durak ile bir araya gelerek ülke gündemini değerlendirip görüş alışverişinde bulundular.

Açıklama yok.

Bekir AYAZ : ‘’Vatan, milyonlarca Türk evlâdının şehadet kanlarıyla ilmek ilmek dokunan mukaddes bir seccadedir. Bizim bir araya gelmemizin sebebi inandığımız Türkiye davasında nefer olmaktır.

Açıklama yok.

’’Bayrağıma hiçbir zaman saygısızlık yapmadım.Biz bu vatanı karşılıksız sevdik ve sevmeye devam ediyoruz.Bu uğurda mücadele eden kıymetli büyüğüm Yılma DURAK abım ile bir araya gelmenin şerefine nail olduğumuz için ayrıca çok müteşekkirim.

Doğunun Başbuğu Yılma DURAK ise Bekir AYAZ kardeşim ülke için rüştünü ispat etmiş birisidir. Dün olduğu gibi bugünde, yarında ve bu can bu tende olduğu sürece bizim tek gayemiz vatandır,gerisi teferruattır.

Görüşmenin sonunda Bekir AYAZ, Yılma DURAK’a yazmış olduğu “Kürtler aldanır ama aldatmaz “ isimli kitabını hediye etti.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI