Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Başkan Kuş: İstihdam Konusunda Ciddi Adımlar Atacağız

Başkan Kuş: İstihdam Konusunda Ciddi Adımlar Atacağız
REKLAM ALANI
29.07.2022
A+
A-

Başkan Kuş: İstihdam Konusunda Ciddi Adımlar Atacağız

Resim

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi’nde Eyyübiye Belediyesi tarafından yaptırılan fabrika binasını ziyaret etti.

Resim

Eyyübiye Belediyesi’nin inşa ettiği fabrika binasında incelemelerde bulunan Vali Ayhan, Başkan Kuş ve OSB Bölge Müdürü Osman Oktay’dan çalışmalar hakkında bilgi alarak, “İlimize kazandırdığımız her fabrika, yeni bir iş ve güzel bir gelecek demektir” dedi.

Resim

Vali Ayhan’a fabrika yatırımı hakkında bilgiler veren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, inşaatı hızla devam eden fabrika binasının bir ay içerisinde tamamlanacağını ve üç aya kadar makinelerin çalışmaya başlayacağını söyledi.

Eyyübiye’nin en önemli sorunlarının başında istihdam olduğunu dile getiren Başkan Kuş, “Eyyübiyeli kardeşlerimize sözlerimiz vardı ve şimdi sözlerimizi bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Daha önce de ifade etmiştik, Eyyübiye ilçemiz, Türkiye’nin en dezavantajlı ilçesi ve Eyyübiye’de yaşayan vatandaşlarımızın istihdam konusunda ciddi sıkıntıları vardı. İş konusunda Eyyübiyeli kardeşlerimizin önünü açacağımızı ifade etmiştik.

Resim

Aylar önce temelini attığımız fabrikamızın inşaatı büyük bir hızla devam ediyor. İnşallah bir ay sonra anahtar teslimini alacağız ve üç ay içerisinde makineler çalışmaya başlayacak. Böylece hem ilimize çok ciddi manada katkı sunmuş olacak hem de istihdam noktasında çok ciddi adımlar atmış olacağız. Fabrikamız, şimdiden ilimize ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Eyyübiye Belediyesi’nin inşa ettiği fabrika binasındaki incelemelerin ardından yine OSB’de faaliyet gösteren bir giyim fabrikasını ziyaret eden Başkan Kuş, burada da fabrika yetkilisi Yıldıray Elmacı’dan çalışmaları hakkında bilgi alarak, işçilerle sohbet etti. Başkan Kuş’a OSB ziyaretinde, Başkan Yardımcısı Sait Kaya da eşlik etti.

 

 

 


YOUTUBE VİDEO LİNK: https://www.youtube.com/watch?v=Xb4tE_gI1J0
VİDEO İNDİRME LİNKİ : https://we.tl/t-gYaLtXGddS

 

EYYÜBİYE BELEDİYESİ
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
T: 0414 315 14 15

www.eyyubiye.bel.tr

 

REKLAM ALANI