Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN BAYDİLLİ SAHADA ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

BAŞKAN BAYDİLLİ SAHADA ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
REKLAM ALANI
07.12.2021
A+
A-

BAŞKAN BAYDİLLİ SAHADA ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli sabah gezileri kapsamında teknik ekibiyle birlikte yapılan çalışmaları inceleyerek çalışmaların gidişatı hakkında bilgi aldı

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçeyi adım adım gezerek sorunları ve çalışmaları yerinde görmeye devam ediyor. Sabah 07.00’de mesaiye başlayan Başkan Baydilli ve ekibi mahalleleri adım adım gezerek sorunları ve yapılan çalışmaları yerinde inceliyor.

 

Başkan Baydilli bugünkü saha gezisinde Karşıyaka ve Akpiyar mahallelerini ziyaret ederken, mahallelerde yürütülen yol, kaldırım ve merdiven yapımı çalışmalarını inceleyip çalışmaların gidişatıyla ilgili bilgi aldı.

 

Çalışmaların hızlandırılması ve bir an önce bitirilerek vatandaşların hizmetine sunulması talimatını ekiplere veren Başkan Baydilli, vatandaşların benzer talepleri ile ilgili çalışmaların başlatılmasını istedi.

 

Sabah gezilerinin artık gelenek haline geldiğine dikkat çeken Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, bu gezilerin sonuçlarına baktığında verimli olduğunu kaydetti.

Başkan Baydilli, “Biz ekibimizle ilçemize hizmet için uykumuzdan bir saat feragat edip belirli günlerde mesaiye erken başlıyoruz. Tek amacımız ilçemizi daha güzel hale getirmek için sorunları ortadan kaldırmaktır.

 

Bu anlamda bugün de Karşıyaka ve Akpiyar mahallelerimizde yapılan çalışmaları inceledik ve bilgi aldık. İnşallah gerek yapılan yollar, kaldırımlar gerekse diğer hizmetler en kısa sürede hizmete girip vatandaşlarımız için kolaylık sağlayacaktır. Biz her zaman sahada olup hizmete devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 

www.karakopru.bel.tr

 

facebook/Karakoprubel

 

twitter @ Karakoprubel

 

youtube/ Karakoprubel

 

Instagram/ Karakoprubel

REKLAM ALANI