Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

AYAZ, HİLALİN GÖLGESİNDE GÜÇLÜ TÜRKİYE’NİN YARINLARINI İNŞA ETME

AYAZ, HİLALİN GÖLGESİNDE GÜÇLÜ TÜRKİYE’NİN YARINLARINI İNŞA ETME
REKLAM ALANI
20.08.2024
A+
A-

AYAZ, HİLALİN GÖLGESİNDE GÜÇLÜ TÜRKİYE’NİN YARINLARINI İNŞA ETME

Ülkemizin yetiştirdiği dünya çapında ünlü spor yöneticisi Bekir Ayaz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Bekir Ayaz ziyaret kapsamında MHP lideri Bahçeli’ye Paris 2024 Olimpiyatları sonrası “Devletin Spor Politikası” ile ilgili kısa bir brifink verdi.

Açıklama yok.

Ayaz, ilk planda Türkiye’nin Stratejik denge klasmanında yer alması hususunda spor alanında yeni söylemler söylemesi için; Eski tip düşünen yöneticilerden, hantal, yorgun, egoist ve bencil sistemlerden, ayağına ayak bağı olan prangalardan kurtulması gerekmektedir.

Sadakat ve biat kültürü yerine ilim, bilim ve sanat doneleri ön plana çıkmalıdır. İmparatorluk terbiyesi almış bir ırkın, cumhuriyet ile yoğrulmuş bir ulusun fertlerini sınırlayan köhneleşmiş dar zihniyetler bizleri münhasır medeniyetler seviyesine ulaştıramazlar. Hilalin gölgesinde Güçlü Türkiye’nin yarınlarını inşa etmek adına Devletin yerli ve Milli bir spor politikasının olması gerekir ifadelerini kullandı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, “Yerli ve Milli “ yaklaşımlarından dolayı Spor Yöneticisi Bekir Ayaz’ı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

ABDULLAH YİĞİT -ANKARA

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

REKLAM ALANI