Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Vladimir Yakushev: Birleşik Rusya’nın ana şubeleri etkili bir sosyal asansör haline gelmeli

Vladimir Yakushev: Birleşik Rusya’nın ana şubeleri etkili bir sosyal asansör haline gelmeli
REKLAM ALANI
20.08.2024
A+
A-

Vladimir Yakushev: Birleşik Rusya’nın ana şubeleri etkili bir sosyal asansör haline gelmeli

2024,

Parti birincil liderlerin rolünü güçlendiriyor
Genel Konsey Sekreter Vekili, Ufa’da Birleşik Rusya’nın ana şubelerinin sekreterleriyle yaptığı toplantıda, bu çalışmanın ilk adımının, ülkenin 89 bölgesinin tamamının temsilcilerini birleştiren bir birincil şubeler konseyinin oluşturulması olduğunu belirtti. .

“Yakın gelecekte, birincil organizasyonlar sadece partinin omurgası değil, aynı zamanda proaktif, duyarlı insanlar için etkili bir sosyal asansör haline gelmeli. Bu, Birleşik Rusya’nın vatandaşların ve belediyelerdeki partili dostlarımızın taleplerine yanıt vererek nasıl geliştiğinin bir başka örneği olacak” dedi.

Vladimir Yakushev, planlanan günlük çalışmalara ek olarak birincil kuruluşların görevlerinden birinin de seçim kampanyasına katılım olduğunu vurguladı.

“Yalnızca üç hafta içinde vatandaşlar, cumhurbaşkanını ve yerel yönetim organlarındaki temsilcileri seçmek için sandık merkezlerine gelecekler. Kampanyanın son aşamasında başrol ana şubelere ait. Her seçmene ulaşmamız gerekiyor. Bölgesel ve ulusal düzeydeki zorluklarla nasıl başa çıktığımızı bize anlatmak için spesifik örnekler kullanın” dedi.

 

Genel Konsey Sekreter Vekili bu bağlamda partinin popüler programının bölgede yüksek düzeyde uygulandığına dikkat çekti.

“Son yıllarda 140 okul elden geçirildi. Önümüzdeki üç yıl içinde 74 okulda daha tadilat yapılacak. Bu, Birleşik Rusya’nın katılımıyla Başkan adına okul yenileme programının sonucudur. Sizlerin yardımıyla “Başkurdistan 3.0” bölgesinin kalkınmasına yönelik geniş bir eylem planı oluşturuldu. Bunlar insanların bilmesi gereken gerçek vakalar” dedi Vladimir Yakushev.

Ayrıca Parti Başkanı Dmitry Medvedev’in, Birleşik Rusya’dan seçimlere katılan SVO’ya katılan adaylara tam destek sağlanması yönündeki talimatını da hatırlattı .

“Parti, Başkan’ın özel bir askeri operasyonda kendilerini yönetim pozisyonlarında denemek isteyen katılımcıların desteklenmesi yönündeki talimatına derhal yanıt verdi. Cumhuriyette özel operasyona katılan 34 kişi yerel yönetim adayı oldu. Sizlerin de yardımıyla onları oylama sonuçlarında liderler arasında göreceğimize eminim. Nasıl ki onlar ülkenin çıkarlarını savunmak için her türlü çabayı göstermişlerse, bu insanları desteklemek de önemlidir” diye sözlerini tamamladı Vladimir Yakushev.

Hoparlör
Yakushev Vladimir Vladimiroviç
Yakushev Vladimir Vladimiroviç
Geçici olarak Parti Genel Konseyi Sekreteri vekili, Rusya Federasyonu Başkanı’nın Ural Federal Bölgesi Tam Yetkili Temsilcisi
#Yakushev
#Başkurdistan Cumhuriyeti
#ilköğretim bölümleri
#forum
#seçimler
#halkın programı
#askeri personele destek
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/vladimir-yakushev-pervichnye-otdeleniya-edinoj-rossii-dolzhny-stat-effektivnym-socialnym-liftom

, , , , , , ,

REKLAM ALANI