Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya” Çeçen Cumhuriyeti’nde subbotnikler düzenledi

“Birleşik Rusya” Çeçen Cumhuriyeti’nde subbotnikler düzenledi
REKLAM ALANI
20.08.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya” Çeçen Cumhuriyeti’nde subbotnikler düzenledi

2024

“Temiz Ülke” ve “Rus Köyü” parti projelerinin desteğiyle gerçekleştiler
Birleşik Rusya aktivistleri, milletvekilleri ve parti destekçileriyle birlikte cumhuriyetin Grozni ve Argun, Grozni, Naursky, Shelkovsky, Nozhai-Yurtovsky, Gudermessky ve Shalinsky bölgelerinde kamusal alanları temizledi.

Parklara, oyun alanlarına, otoyollara ve rezervuarların kıyılarına düzen getirdiler. Protestocular çimleri kesti, yol kenarındaki kaldırımları boyadı ve çöp topladı.

“Ortak evlerinin bakımını üstlenen ve bu evin gelişimine katkıda bulunmaya çalışan sorumlu sakinler sayesinde sokaklar ve kamusal alanlar bakımlı bir görünüme kavuşuyor. Birleşik Rusya’nın Grozni şubesi genel sekreteri Umar Makhazaev, periyodik olarak temizlik günleri düzenliyor ve ilgili vatandaşları böylesine iyi bir amaca katılmaya teşvik ediyoruz” dedi .

#bölgeler
#Çeçen Cumhuriyeti
#partiprojeleri
#subbotnikler
#ekoloji
#rus köyü
#temizülke
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-provela-subbotniki-v-chechenskoj-respublike

, , , , , , ,

REKLAM ALANI